Horeca Uitzendbureau België

Ons horeca uitzendbureau

Als professioneel horeca-uitzendbureau zijn wij van mening dat wij onze klanten alleen van goede service kunnen voorzien wanneer ons horeca-personeel hiertoe geschikt is. Om bij u en uw bezoekers een glimlach op het gezicht te brengen, kunt u er van uit gaan dat al ons horeca-personeel enthousiast en servicegericht is ingesteld.

Wij leveren flexibel en gastvrij personeel voor de horeca- en hospitalitybranche; van ‘witte brigade’ tot evenementenmedewerkers. ‘Vriendelijk en gastvrij’ bieden wij onze service en altijd met een glimlach. Wij zijn ervan overtuigd dat u en uw gasten die glimlach zullen gaan overnemen.

Horeca Uitzendbureau België is partner van [HUG] Horeca Uitzendbureau Groep. Een groep van vooraanstaande bureaus die u volledig ontzorgen met flexibel en klantgericht horeca- en hospitalitypersoneel. Met diverse (digitale) horeca uitzendbureau vestigingen in België en Nederland verzorgen wij horeca- en hospitalitypersoneel voor verschillende opdrachtgevers.

Horeca Uitzendbureau België levert niet alleen horecapersoneel, wij verzorgen complete evenementen, cateringen en andere services. Horeca Uitzendbureau België is is als vrijwel enig bureau 24 op 24 uur en 7 op 7 dagen, dus altijd, bereikbaar en dat biedt voordelen voor opdrachtgevers.

Interesse in de diensten van Horeca Uitzendbureau België?
Vraag vrijblijvend en snel een offerte bij ons aan, wij proberen binnen 2 uur een prijsopgave in uw mailbox te hebben.