Bent u opzoek naar horeca personeel in Antwerpen? Dat kan! Horeca uitzendbureau België levert 24/7 inzetbaar horeca personeel rond heel België. Wij leveren onder anderen barpersoneel, evenementen medewerkers, bladlopers, afwassers, chefkoks en ga zo maar door.

De stad Antwerpen

Antwerpen is de grootste stad van Vlaanderen en de belangrijkste havenstad van België. Daarnaast is Antwerpen onder Nederlandse toeristen ook één van de populairste steden voor een dagje of een weekendje weg. De populariteit van Antwerpen zit hem in een zeer groot aantal facetten, die niet één, twee, drie samen zijn te vatten. Een feit is dat de stad veel te bieden heeft, waar je, je zelden verveelt. Op de één of andere manier weet de stad je altijd weer te vermaken en te verbazen!

Bars en Horeca personeel gezocht in Antwerpen? - Toppers Professionalscafé’s

Antwerpen word ook wel benoemd als één van de mooiste steden van Europa. Je kan hier heerlijk een dagje gaan winkelen, maar ook stad Antwerpen bekend om de vele en gezelligen bars en café’s. Voor een heerlijk bakje koffie of een lekker kopje thee kan je bijvoorbeeld terecht bij Normo. Wil je wat uitgebreider gaan eten? Dan kan je bijvoorbeeld denken aan Nata Lisboa. Dit is ook gelijk één van de populairste restaurants uit Antwerpen. Er is dus genoeg te doen in Antwerpen, en niet alleen dat, er is ook genoeg te zien!

Overnachten

En voor degene wie dan nog steeds geen genoeg van Antwerpen krijgen… hebben we nog een paar heerlijke hotels voor je op een rijtje gezet! Het hotel The O Loft bijvoorbeeld, deze is gelegen in hartje Antwerpen! Vanaf deze kamers heb je prachtig uitzicht over de stad. Of Hotel Drie Eiken, dit prachtige hotel houdt wel van een beetje luxe! Je weet zeker dat je zelf nergens meer omkijken naar hebt, overigens kun je hier tegelijkertijd ook heerlijk lunchen of uitgebreid dineren!

Horeca Professionals

Horeca Uitzendbureau België is een horeca uitzendbureau en full-service horeca projectbureau. Het is tegenwoordig erg lastig om gekwalificeerd- en enthousiast horecapersoneel te vinden. Dat ondervinden wij als horeca uitzendbureau ook, maar toch lukt het ons, keer op keer, om een sterk professioneel en servicegericht team samen te stellen om op evenementen verschillende diensten te verzorgen. Als professioneel horeca-uitzendbureau zijn wij van mening dat wij onze klanten alleen van goede service kunnen voorzien wanneer ons horeca-personeel hiertoe geschikt is. Om bij u en uw bezoekers een glimlach op het gezicht te brengen, kunt u er van uit gaan dat al ons horeca-personeel enthousiast en servicegericht is ingesteld.

Offerte

Heeft u interesse in ons horeca personeel? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan. Na aanvraag van uw offerte ontvangt u binnen twee uur een reactie van ons.

  Wij streven er naar om binnen 2 uur een offerte te sturen.

  Informatie

  Contactgegevens

  Dienst

  Aantal personen:

  Soort dienst:

  Voorkeursdatum

  Vragen en/of opmerkingen


  Related Articles