Bent u opzoek naar horeca personeel in Gent? Dat kan! Horeca Uitzendbureau België levert 24/7 enthousiast en flexibel inzetbaar horeca toppers. Wij leveren o.a. barpersoneel, evenementen medewerkers, bladlopers, afwassers en chefkoks.

De stad Gent

Gent is de hoofdstad van de Belgische provincie Oost-Vlaanderen en van het arrondissement Gent. Gent is een stad waar voldoende te zien en te doen is. Zo zijn er bijvoorbeeld meerdere musea die de moeite waard zijn, maar ook kerken gebouwen, bruggen, straten en pleinen die Gent aantrekkelijk maken. Ook in Gent een heerlijke stad om lekker in winkeltjes te snuffelen. Natuurlijk vind je ook in Gent een aantal winkelstraten waar vooral winkels van bekende ketens gevestigd zijn.

Bezienswaardigheden

Horeca personeel gezocht in Gent? - Toppers ProfessionalsOnder het enorme aanbod van historische gebouwen zijn in Gent en de omgeving heel wat kastelen en bijbehorende kasteelparken te vinden. Goede voorbeelden hiervan zijn het Braemkasteel, Frans Tochpark, Kasteel Claeys-Bouüaert, Kasteel Borluut, Maaltepark, Maaltebruggepark, Kasteel De Campagne, Landgoed De Campagne, Kasteel Vilain en Rattendaelpark. Het meest bezochte kasteel is toch wel kasteel Gravensteen. Dit schitterende bouwwerk waarvan delen uit de Romeinse tijd dateren staat al eeuwen midden in het centrum van Gent en kent een lange en bewogen geschiedenis. In het kasteel zijn twee musea te bezoeken. Dit zijn het Gerechtsmuseum en het Wapenmuseum.

Eten en drinken

Het culinaire leven is belangrijk voor de gemiddelde Gentenaar. Dit is dan ook één van de redenen dat er een breed aanbod aan eetgelegenheden zijn. Gent heeft voor ieder wat wils. Een typisch lokaal gerecht is Gentse Waterzooi. Dit eenpansgerecht bestaat uit kip of vis met aardappelen, room en groente. Het geheel lijkt op een maaltijdsoep met grove stukken kip/vis, aardappelen en groentes. Als je in Gent bent en echt typisch Gents wilt eten, dan kun je niet om de Waterzooi heen. Restaurant LOF is een echte aanrader!

Overnachten

Omdat er in Gent zoveel te zien is, is het natuurlijk ook een mogelijkheid om te overnachten in één van de mooie hotels die Gent telt. Een hotel boeken in hartje Gent, in het historische centrum of misschien toch lekker tussen de natuur, het kan allemaal! Voor een hotel midden in het historisch centrum kan je bijvoorbeeld kijken naar NH Gent Belfort, dit hotel is bij elke toerist geliefd. Of is iets meer luxe dan toch wat voor jou? Dan is het Charme Hotel Hancelot een mooi alternatief.

Horeca Professionals

Het is tegenwoordig erg lastig om gekwalificeerd- en enthousiast horecapersoneel te vinden. Dat ondervinden wij als horeca uitzendbureau ook. Maar toch lukt het ons, keer op keer, om een sterk professioneel en servicegericht team samen te stellen om op evenementen verschillende diensten te verzorgen. Horeca Uitzendbureau België werkt met jonge, flexibele mensen die hun opleiding hebben in de horeca- recreatie of toeristen branche. Al onze medewerkers hebben gemeen dat ze klantgericht en uitermate vriendelijk zijn.

Offerte

Heeft u interesse in ons horeca personeel? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan. Na aanvraag van uw offerte ontvangt u binnen twee uur een reactie van ons.

  Wij streven er naar om binnen 2 uur een offerte te sturen.

  Informatie

  Contactgegevens

  Dienst

  Aantal personen:

  Soort dienst:

  Voorkeursdatum

  Vragen en/of opmerkingen


  Related Articles