Met spoed op zoek naar horeca personeel in Mechelen? Horeca Uitzendbureau België levert ervaren horeca personeel door heel België. Wij leveren o.a. barpersoneel, evenementen medewerkers, bladlopers, afwassers, chefkoks en ga zo nog maar even door.

De stad Mechelen

Mechelen is een stad in Vlaanderen. Deze stad kent een authentieke historische stadskern waarin er een redelijk groot aantal katholieke bouwwerken staan. In de binnenstad vind je een ruime keuze uit goede restaurants en natuurlijk een aantal sfeervolle Belgische kroegen waar je van heerlijke bieren kunt genieten. Ook telt de compacte stad Mechelen een tal aan winkels, souvenir shops en meer. Kortom je hoeft je niet te vervelen. Krijg je nou geen genoeg van deze prachtige stad? Boek dan gerust een hotelletje!

Bezienswaardigheden

Mechelen horeca uitzendbureau Toppers ProfessionalsMechelen telt een tal of bezienswaardigheden, maar er zijn er een paar die je zeker moet bezoeken als je in de stad bent, bijvoorbeeld de Grote Markt. Op dit centraal gelegen plein vind je het in drie delen opgetrokken stadhuis. Door de verschillende bouwstijlen is het goed te zien dat het uit drie delen bestaat. Zo is er het Paleis van de Grote Raad, het Belfort en de lakenhal. De meeste evenementen worden op dit grootste plein van de stad voltrokken. Het is een gezellig plein met een aantal terrassen en restaurants.

Eten en drinken

Daarnaast heeft Mechelen een groot aanbod aan gezellige restaurants, café’s en andere horecagelegenheden. Om even tot rust te komen kan je bijvoorbeeld gaan voor Beans. Hier serveren ze heerlijke koffie. Wil je nou wat uitgebreider dineren? Kies dan voor bijvoorbeeld Expression. Een heerlijk Amerikaans restaurant en relatief goedkoop. Zo heb je nog veel meer bijzondere horecagelegenheden te vinden in en rondom de stad van Mechelen.

Horeca Professionals

Wij zijn  een snelgroeiende en dynamische organisatie dat zich specialiseert in het ondersteunen van de hospitalitybranche. Horeca Uitzendbureau is een creatief, full-service projectbureau dat bedrijven tijdens events, horeca en mobiliteit 24/7h ondersteunt. Wij denken in efficiënte oplossingen en nemen vraagstukken uit handen. HUB werkt vrijwel volledig digitaal, is 24/7 bereikbaar (wie kan dat zeggen!), schakelt sneller dan de status quo, selecteert op arbeidsethos en biedt hoge kwaliteit. Dat geeft het werken met de ‘horeca toppers’ een frisse belevenis.

Offerte

Heeft u interesse in ons horecapersoneel? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan. Na aanvraag van uw offerte ontvangt u binnen twee uur een reactie van ons.

  Wij streven er naar om binnen 2 uur een offerte te sturen.

  Informatie

  Contactgegevens

  Dienst

  Aantal personen:

  Soort dienst:

  Voorkeursdatum

  Vragen en/of opmerkingen


  Related Articles