Horeca personeel inhuren in Kortrijk? Horeca Uitzendbureau België (verder HUB) levert 24/7 ervaren barpersoneel, catering medewerkers en evenementen medewerkers in heel België.

De stad

Kortrijk is een provincie gelegen in de provincie West-Vlaanderen. Kortrijk is een aangename stad. Er is veel te zien en te beleven. In het centrum van Kortrijk is nog veel van de historie terug te vinden. Verspreid door de stad tref je verschillende bouwwerken aan die uit het middeleeuwse tijdperk stammen. Ook kun je in Kortrijk nog veel meer dingen doen. Heerlijk wandelen langs het water, cultuur snuiven of lekker uitgebreid dineren.

Winkelen

Ook is Kortijk perfect als winkelstad. In hartje Kortrijk is een prachtig overdekt winkelcentrum gelegen. Parkeren kan in de onder de Veemarkt gelegen parkeergarage, waarna je direct het winkelcentrum binnen kunt stappen. Van een dure winkelstraat tot schattige souvenir winkels. In dit winkelcentrum kan je het allemaal vinden. Net buiten het overdekte winkelcentrum is er dan ook nog genoeg te doen. Kijk ook eens in de zijstraatjes, hier vind je de leukste winkeltjes.

Kortrijk horeca uitzendbureau Toppers Professionals

Bezienswaardigheden

In Kortrijk kun je dus niet alleen goed winkelen, maar er is ook van alles te zien! Denk bijvoorbeeld aan de Grote Markt. Die centraal in Kortrijk is gelegen. Aan De Grote Markt vind je vrij veel horecagelegenheden met terrassen, zodat het vooral in het zomerseizoen prima vertoeven is aan dit centraal in Kortrijk gelegen plein. Ook het Koning Albertpark is geliefd onder de toeristen. Het voormalige Leiepark werd omstreeks het begin van de twintigste eeuw aangelegd. Het open landschap leent zich uitstekend voor lange wandelingen en verschillende sportactiviteiten. Zo tref je er een speciaal gebied voor skaters waarvan men zegt dat het tot de beste skate parken van de Benelux behoort.

Eten en drinken

En zelfs daarnaast heeft Kortrijk ook groot aanbod aan diverse Restaurants. We hebben de toppers voor toeristen even onder elkaar gezet! A.Roma kan je wel zien als het meest geliefde restaurant onder de toeristen. Dit Italiaans restaurant in een historisch gebouw op een boogscheut van de Grote Markt. Wil je liever gewoon even lekker onderuit zakken naar zo’n dag te hebben rondgelopen in Kortrijk? Dat kan natuurlijk ook! Probeer dan bijvoorbeeld Au Casino eens.. Een wijnbar, of bruine kroeg.. vul het zelf maar in! Voor elke toerist is dit de ideale plek om even lekker tot rust te komen.

Horeca professionals

Horeca Uitzendbureau België is een full-service horeca projectbureau en levert horecamedewerkers. De medewerkers van HUB worden, naast vakmanschap, geselecteerd op vriendelijkheid en gastvrijheid.
HUB is als vrijwel enig bureau altijd bereikbaar en dat biedt voordelen voor opdrachtgevers. HUG werkt voor opdrachtgevers en medewerkers volledig digitaal. Dat werkt snel en goed.

Offerte

Heeft u interesse in ons horecapersoneel? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan. Na aanvraag van uw offerte ontvangt u binnen twee uur een reactie van ons.

  Wij streven er naar om binnen 2 uur een offerte te sturen.

  Informatie

  Contactgegevens

  Dienst

  Aantal personen:

  Soort dienst:

  Voorkeursdatum

  Vragen en/of opmerkingen


  Related Articles