Bent u opzoek naar horeca personeel in Brussel? Wij leveren 24/7 ervaren horecamedewerkers door heel België! U ontvangt binnen twee uur een passende prijsopgave op uw offerte aanvraag.

De stad

De stad Brussel is de grootste en tevens hoofdstad van België. Als je Brussel gaat bezoeken dan merk je dat de stad twee gezichten heeft. Het is een grote stad met grootste gebouwen en brede straten die veel indruk op je maken. Moderne kantoorgebouwen en andere bouwwerken bevestigen het stadse karakter dat Brussel zeker toont. Aan de andere kant zie je dat Brussel vooral ook bestaat uit kleinere stukjes: wijken, buurten, straten en pleinen waar het dagelijks leven veel ‘kleiner’ is dan je bij een grote stad zal verwachten. Dit zorgt voor een uniek stukje sfeer in Brussel dat je in sommige andere grotere hoofdsteden mist.

Winkelen

Brussel is een uiHoreca personeel gezocht in Brussel? - Toppers Professionalststekende stad om een dagje te gaan winkelen. In Brussel kan je eigenlijk elk soort winkel wel vinden. In de binnenstad vind je verspreid door de vele straten een groot aantal winkels die voornamelijk op de toeristen gericht zijn. De binnenstad herbergt overigens ook nog een van de mooiste winkelgalerijen van Europa! Genaamd de Koninklijke Sint-Hubertusgalerijen. Voor de mensen die lekker op de markt wil snuffelen, elke dag wordt er een Vlooienmarkt gehouden op het Vossenplein.

Bezienswaardigheden

Brussel telt veel bezienswaardigheden en musea. Er is hier wat te zien voor jong en oud. Voor de kleine bezoekers onder ons is het park Mini-Europe een echte aanrader! Wie meer over de stad Brussel wilt weten moet naar het Broodhuis op de Grote Markt. Hierin is het museum van de stad Brussel gevestigd. Hier kan je alles over de vroegere cultuur etc. van de stad te weten komen. als je in het centrum van Brussel bent moet je zeker ook de Kunstberg gaan bezoeken. Het uitzicht van deze heuvel is niet alleen prachtig, maar ook de bezienswaardigheid is de moeite waard.

Horeca Professionals

Horeca Uitzendbureau België (verder HUB) is een full-service horeca projectbureau en levert horecamedewerkers. De medewerkers van HUB worden, naast vakmanschap, geselecteerd op vriendelijkheid en gastvrijheid. HUB, de horeca professionals, is als vrijwel enig bureau altijd bereikbaar en dat biedt voordelen voor opdrachtgevers. HUB werkt voor opdrachtgevers en medewerkers volledig digitaal. Dat werkt snel en goed.

Offerte

Heeft u interesse in ons horeca personeel? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan. Na aanvraag van uw offerte ontvangt u binnen twee uur een reactie van ons.

  Wij streven er naar om binnen 2 uur een offerte te sturen.

  Informatie

  Contactgegevens

  Dienst

  Aantal personen:

  Soort dienst:

  Voorkeursdatum

  Vragen en/of opmerkingen


  Related Articles